Lekker afkoelen in de zomer

In zomer is er eigenlijk maar 1 ding dat je afkoelt en dat is water, daarom trekken mensen in de zomer, dan ook massaal naar de stranden en zwembaden.

Het zou toch veel fijner zijn als je een eigen zwembad zou hebben? dan ben je niet meer afhankelijk van de drukte. Ik heb altijd al een zwembad in de tuin wil hebben, maar een zwembad laten bouwen is natuurlijk veel te duur. Aan het begin van de zomer, hoorde ik van een collega, dat die een zwembad had gekocht. Ik vroeg natuurlijk gelijk hoeveel ze daarvoor had betaald en was verbaast, om te horen dat het maar 400 euro gekost had. Ze vertelde dat het een Intex zwembad was, die je heel makkelijk kan opzetten en gebruiken. Ik grapte over de kwaliteit van de zwembad en dat het geen echte zwembad was maar een plastic badje. Ze nodigde me vervolgens uit, om in het weekend bij haar thuis langs te komen met de kinderen en de zwembad uit te proberen.

De volgende weekend was ik dan ook langsgegaan met de kinderen en was toch heel verbaast, want het was gewoon een grote zwembad, waar we met zen alle in konden zwemmen. Het was ook heel stevig, wat ik toch niet verwacht had, de zwembad had blijkbaar metal frame eromheen. Ik heb de Intex zwembad, gelijk bij mijn collega thuis nog op de computer besteld.

De eerst volgende werkdag, wat op maandag viel werd de zwembad bezorgt. Binnen enkele uren was de zwembad klaar voor gebruik en het staat er nog steeds. Als de zomer voorbij is haal ik het gewoon weer uit elkaar en zet ik het in de schuur, zeer handig zo een opzetzwembad! Op http://www.zwembadgigant.nl/ vind je meer informatie en een uitgebreid selectie aan zwembaden. 

1