Wisa Baden: wat voor baden van Wisa zijn er?

Een badkamer is niet alleen een plaats om praktische dingen te doen zoals uw handen wassen of om een bad te nemen: Wisa geloofd dat een badkamer ook een plaats moet zijn waar u kunt ontspannen en waar u tot rust kunt komen. Wisa heeft verschillende baden waarmee u genieten kunt van optimaal comfort en lekker tot rust kunt komen. Hierin vertellen we wat voor baden Wisa precies aanbied en zetten we er een paar in het zonnetje. Lees vooral verder!

Wisa inbouw baden

Wisa heeft een aantal baden die ingebouwd kunnen worden. Al deze baden zijn ergonomisch ontworpen en extra lang, diep en comfortabel. Zo heeft Wisa bijvoorbeeld het model “Filia”. Dit model is een driehoekig model en er kunnen meerdere personen in. Wisa baden zijn dus niet alleen voor uzelf! Plan een romantische avond in dit “Filia” model van Wisa en u komt gegarandeerd nader tot elkaar. Een ander goed voorbeeld van Wisa baden die ingebouwd kunnen worden is het model “Dianthe”. In dit model past 1 persoon en het bad heeft ronde vormen. Dit heerlijk diepe bad is ergonomisch ontworpen en erg comfortabel. Zo krijgt u dat echte wellness gevoel!

Vrijstaande Wisa baden

Wisa baden staan voor optimaal comfort en gebruikersgemak. Ook met de vrijstaande baden van Wisa kunt u een optimaal wellness gevoel behalen en heerlijk ontspannen. Een voorbeeld van 1 van de vrijstaande baden van Wisa is het model “Elena”. Met hoeken van 90 graden en strakke vormen is dit wellicht de volgende blikvanger van uw badkamer! Het heeft geen knullig ontworpen overloopslot, maar in plaats daarvan een strak en slank overloopslot. Zo voorkomt u dat het bad overloopt met stijl. Een ander voorbeeld van de vrijstaande baden van Wisa is model “Carla”. Dit bad heeft een bol uiterlijk en veel ronde vormen. Het model ziet er vriendelijk en uitnodigend uit en het is erg comfortabel dankzij de ronde vormen. “Carla” heeft veel ruimte en u kunt er met gemak in baden. Bij dit model heeft u ook de keuze om een “wellness upgrade” te kopen. Wanneer u kiest voor deze optie monteert Wisa in uw model een massagesysteem. Dankzij dit systeem kunt u gemasseerd worden door het water en komt u pas echt tot rust. Laat uw gedachten voor wat ze zijn en zink in dit heerlijke vrijstaande bad van Wisa!

Kortom: met de baden van Wisa bent u er van verzekerd dat u kiest voor kwaliteit. Wisa baden zijn van hoogstaande kwaliteit en bieden het uiterste comfort. De prijzen van Wisa baden variëren van 450 euro tot 2000 euro. De prijzen hangen af van de extra opties (een massagesysteem, bijvoorbeeld) die u kiest en of u gaat voor 1 van de vrijstaande baden van Wisa of een inbouw bad van Wisa. Wisa verkoopt naast baden ook douchevloeren en douchebakken. Wilt u meer informatie over de baden van Wisa of andere producten van Wisa, of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.